Ensenyament

 • PREINSCRIPCIONS CURS 2024-2025 DE LA LLAR D'INFANTS MUNICIPAL TERRA DE VENTS

  Del 8 al 21 de maig, les famílies interessades podran tramitar la sol·licitud de preinscripció de forma telemàtica a través del correu electrònic llardinfants@lajonquera.cat

  La llar d’infants municipal Terra de Vents obre el període de preinscripció per al curs 2023-2024. Els jonquerencs i les jonquerenques amb infants nascuts els anys 2021, 2022 i 2023 podran presentar la seva sol·licitud de preinscripció entre els dies 8 i 19 de maig, ambdós dies inclosos.

  Les famílies interessades hauran de descarregar-se el formulari de sol·licitud i emplenar-lo correctament. Un cop complet, hauran d’enviar el formulari al correu electrònic llardinfants@lajonquera.cat, conjuntament amb el llibre de família o altres documents relatius a la filiació, una fotografia del DNI o de la targeta de residència de la persona sol·licitant i una fotografia de la targeta sanitària individual de l’infant. Excepcionalment, es podrà presentar la sol·licitud de preinscripció de forma presencial del 17 al 21 de maig, ambdós dies inclosos, a la llar d’infants municipal. Per a poder fer-ho, cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 972 554 704 o a 617 109 232.

  La llar d‚Äôinfants municipal Terra de Vents √©s un servei educatiu que s‚Äôadre√ßa a les fam√≠lies amb infants amb edats compreses entre 0 i 3 anys. L‚Äôobjectiu √©s fomentar el seu desenvolupament i creixement personal en un espai i amb uns materials adaptats a les seves necessitats. El centre educatiu jonquerenc, que compta amb un equip de quatre educadores i una directora, vol ser un servei per a les fam√≠lies que viuen o treballen a La Jonquera, aix√≠ com de qualsevol altre municipi. En aquest sentit, l’equip educatiu aposta per a afavorir el proc√©s d‚Äôaprenentatge, d’autonomia i de socialitzaci√≥ dels infants a trav√©s del joc, element que els motiva i alhora els hi serveix per a interioritzar nous coneixements. Aix√≠ mateix, durant el curs, la llar d’infants municipal organitza activitats de descoberta de l’entorn, dels equipaments municipals i participa activament en esdeveniments de caire festiu i popular.

  Descàrregues:

  D√ćPTIC INFORMATIU

  FORMULARI D’INSCRIPCI√ď

 • LA LLAR D'INFANTS MUNICIPAL TERRA DE VENTS PRESENTA UNA NOVA EDICI√ď DEL CASALET D'ESTIU

  De l’1 de juliol al 31 d’agost, el centre oferir√† a les fam√≠lies jonquerenques una proposta educativa engrescadora per a infants de 16 setmanes a 3 anys

  Amb l’arribada de les vacances d’estiu i amb la finalitat d’oferir el servei de la Llar a aquelles famílies que, per motius laborals, tenen la necessitat de que els seus infants gaudeixin de les activitats de lleure, organitzem una nova edició del Casalet d’Estiu.

  L’activitat s’adreça als infants de 0 a 3 anys que actualment estan escolaritzats a la Llar.

  Del 8 al 21 de maig es podrà presentar la sol·licitud de preinscripció de forma telemàtica.

  Excepcionalment es podrà presentar la sol·licitud de preinscripció de forma presencial del 17 al 21 de maig, ambdós dies inclosos, a la llar d’infants municipal Terra de Vents. Per poder fer-ho, cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 972 554 704.

  A més de la sol·licitud de preinscripció, les famílies interessades hauran de presentar també el comprovant del pagament de la reserva de la plaça. En aquest sentit, caldrà abonar 50 euros, mitjançant ingrés bancari o transferència, com a dipòsit.

  Descàrregues:

  D√ćPTIC INFORMATIU

  FORMULARI INSCRIPCIO