Salutació de l’Alcaldessa

MÍRIAM LANERO CARRILLO

Alcaldessa de La Jonquera

Des de la pàgina Web de l’Ajuntament de la Jonquera saludem cordialment a tots els navegants d’Internet i us convidem a fer una visita virtual per la nostra vila més profundament, ben segur que us sorprendrà.

Aquesta finestra oberta al món ens ofereix la possibilitat de fer conèixer la nostra organització municipal, però també l’intens moviment cultural i esportiu que es desenvolupa a la Jonquera, així com la gran activitat del sector comercial i de serveis de la Vila i del barri del Portús, base de la nostra economia. També volem donar a mostrar els nostres valors paisatgístics, històrics i de patrimoni monumental, pilars fonamentals del futur desenvolupament turístic del nostre entorn natural.

La Jonquera es coneix bàsicament per la frontera, la carretera N-II i l’Autopista A-7. Milions de viatgers passen anualment sense aturar-se a saber dels nostres valors, dels nostres atractius, de la nostra història i del nostre Patrimoni.

Amb un moviment senzill a través de les diferents finestres, presentem el nostre floreixent sector comercial i de serveis, però també tindreu notícies del Paratge Natural de l’Albera, dels castells i torres de defensa, de Requesens, dels monuments megalítics, de la Via Augusta, de Panissars, de les Capelles Romàniques, del punt d’informació de l’Albera, del Museu de l’Exili, del Centre Cultural de l’Albera a Can Laporta, i d’infinitat d’informació que de ben segur us animarà a visitar-nos properament.

Sigueu benvinguts a la Jonquera

Míriam Lanero Carrillo