Vine a gaudir de la Festa Major de la Jonquera 2023!

Del 7 a l’11 de setembre podreu participar de més d’una vintena d’activitats que ompliran els carrers de la vila de vida i colors

L’Ajuntament de La Jonquera ha preparat un nou cap de setmana ple d’emocions i diversió amb la Festa Major 2023. Hem preparat un programa carregat d’activitats per a tots els gustos i per a totes les edats.

Consulta aquí el programa de Festa Major 2023.

Diumenge 3 – Des de les 10 del matí fins a la tarda, no us perdeu la 19a Trobada de Puntaire al Carrer Major, davant de la Societat.

Dijous 7 – A les 17 hores, els més petits gaudiran de l’Hora del Conte amb Pepa Contes a la Biblioteca Carles Bosch de la Trinxeria. A les 20.30 hores, us convidem al teatre amb “L’Home Orquestra” (Peyu) a la Sala de la Societat “La Unió Jonquerenca”.

Divendres 8 – Des de les 10 fins a les 14 hores, els carrers es convertiran en una festa amb els jocs a l’aire lliure a càrrec de l’Associació Guixot de 8. A les 11.30 del matí, hi haurà la Missa Solemne a l’Església Parroquial de Santa Maria de la Jonquera. A les 12.30 del migdia, podreu ballar sardanes amb la Cobla Vila de la Jonquera a la Plaça Nova. A les 17.30 hores, els més petits es divertiran amb l’animació infantil “Vols jugar” amb la Dona del Sac, a la Plaça 1 d’Octubre. A les 18 hores, podreu escoltar l’audició de sardanes amb la Cobla Vila de La Jonquera al Carrer Major davant de la Societat. A les 19.30 i a les 23.30 hores, el concert i ball amb l’Orquestra Himalaya a la Plaça Nova serà una oportunitat única per escoltar música de pel·lícules i grans clàssics. I a les 21 hores, no us perdeu el sopar popular de la Societat Unió Jonquerenca amb un menú especial.

Dissabte 9 – Si sou aficionats al patinatge artístic, la Copa Catalana de Patinatge Artístic us espera al Pavelló Poliesportiu. A partir de les 10.30 del matí, els inflables aquàtics faran gaudir a petits i grans a la Piscina Municipal. A les 19.30 hores, el correfoc amb els Banyetes i Diables de l’Albera, Diables i Bruixes del Riberal (Baó – Catalunya Nord), Diables d’en Pere Botero (Salt) i Gàrgoles de Foc (Banyoles) prendrà els carrers. A partir de les 19.30 i fins a les 23 hores, podeu participar dels Correjonks amb la xaranga Bufa Tramuntana (preu: 15 € – Venda de tiquets al Bar Medrano i al cafè de la Societat). A les 23 hores de la nit, no us perdeu el sopar Correjonks a la Plaça Nova. A les 23.30 hores, el correfoc acabarà amb el Castell de Focs Artificials en un espectacle de llum i color. I finalment, a les 00.30 hores, començarà la Nit Jove amb Tapeo Sound System, Masovera Barbuda i DJ Alegre a la Plaça Nova. A més, des de les 23 i fins a les 5 hores hi haurà servei de punt lila a la plaça Nova.

Diumenge 10 – Continua la Copa Catalana de Patinatge Artístic al Pavelló Poliesportiu. A les 13 hores del migdia, podreu delectar-vos amb la música de Limoncello i Vermut a la Sala de la Societat “La Unió Jonquerenca”. A les 18 hores, els més petits es divertiran amb el Circ “Sobre Rodes” amb Yldor Llach a la Plaça 1 d’Octubre. A les 19.30 hores, el concert familiar “Heavy per xics” a la Plaça Nova serà una nova oportunitat per passar temps en família. A partir de les 21.15 i fins a les 23 hores, com cada any podeu participar de la Cercavila Gràfic amb tastet pels carrers (recorregut: Sortida plaça de l’Ajuntament, carrer Major, carrer Alzines, carrer Sant Miquel, carrer Vell, pausa a GRÀFIC, Can Laporta i plaça de l’Ajuntament). A partir de les 23 hores i fins a la 1 de la matinada, podeu moure l’esquelet amb el grup de versions Stop 80 a la Plaça Nova. I a partir de la 1 de la matinada fins a les 3 de la matinada, la Radio Cassette Night us oferirà èxits dels 80 i els 90 i alguns del segle XXI a la Plaça Nova.

Dilluns 11 – Els jonquerencs i jonquerenques podeu venir a commemorar la Diada Nacional de Catalunya amb actuació l’Orfeó Jonquerenc i parlaments institucionals a partir de les 11 del matí als Porxos de Can Laporta. A partir de les 11.30 i fins a les 13.30 hores, l’acte “Veus de Xile: Memòria i Poesia” als Porxos de Can Laporta recordarà el 50è aniversari del cop d’Estat de Xile contra el govern democràtic de Salvador Allende.

No us perdeu aquesta Festa Major plena d’emocions i alegria. Us esperem per gaudir junts d’un cap de setmana inoblidable!