Un dispositiu policial al Portús acaba amb denúncies a dues botigues per diversos delictes

El resultat de la inspecció a dues botigues va ser dues denúncies per tinença de substàncies estupefaents, dues denúncies per un presumpte delicte contra la propietat industrial, dues denúncies per treballadors irregulars i 999 peces de roba i complements falsificats decomissats.

Ahir dimecres, 28 d’agost, al matí, la Policia Local de la Jonquera, en un dispositiu policial conjunt amb el cos de la Policia Nacional, els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil i una delegació d’inspectors de treball de Girona, van realitzar una inspecció a dues botigues al Portús que va acabar amb diverses denúncies interposades.

El resultat del dispositiu va ser el següent:

  • Dues denúncies a dues persones per tinença de substàncies estupefaents.
  • Dues denúncies per treballadors irregulars.
  • Dues denúncies penals per un presumpte delicte contra la propietat industrial.
  • I 999 peces de roba i complements falsificades decomissats per un valor de 224.940 euros.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Rafael Medinilla, explica: “Aquesta operació és un clar exemple del compromís de les nostres forces de seguretat davant de possibles activitats delictives. Estem totalment dedicats a garantir la seguretat i el benestar de la nostra comunitat i reforcem el compromís de la policia amb la resposta immediata”. Les autoritats insten a la col·laboració ciutadana i recorden la importància de denunciar qualsevol activitat sospitosa per mantenir La Jonquera com espai segur per a tothom.