Arriba el 22è Concurs Fotogràfic de l’Albera

Fins al pròxim dimarts 12 d’octubre, les persones interessades a participar-hi hauran de publicar les seves fotografies a la xarxa social Instagram amb el hashtag #fotoalbera21

Avui, dilluns 27 de setembre, l’Ajuntament de La Jonquera dona el tret de sortida a la vint-i-dosena edició del Concurs Fotogràfic de l’Albera. Enguany, el certamen presenta una gran novetat: el concurs es desenvoluparà a la xarxa social Instagram. Així doncs, totes les persones que vulguin participar-hi hauran de publicar les seves imatges a la popular xarxa social amb el hashtag #fotoalbera21. També, caldrà seguir i etiquetar el perfil institucional @ajlajonquera, així com tenir un perfil públic perquè l’organització pugui comptabilitzar correctament la participació.

El 22è Concurs Fotogràfic de l’Albera finalitzarà el dimarts 12 d’octubre, a les 23.59 hores. En aquest sentit, no s’admetran fotografies publicades abans o després d’aquestes dates. Així mateix, cada persona podrà publicar fins a un màxim de tres fotografies a través del seu compte personal. En cas de publicar-ne més, només es tindran en compte les tres primeres que tinguin el corresponent hashtag. De la mateixa manera, només formaran part del concurs les imatges penjades com a publicacions i no aquelles penjades com a històries o els vídeos. També, es valorarà únicament la primera fotografia de cada publicació en el cas d’agrupar-ne més d’una.

Al certamen, hi podrà participar qualsevol persona física. En el cas de les persones menors de 18 anys, caldrà tenir el consentiment de les seves famílies o dels seus tutors legals.

Pel que fa a les fotografies, hauran de tenir l’Albera com a eix central, però podran ser de temàtica lliure: patrimoni natural, monumental, cultural, costums i paisatge urbà. No obstant això, les imatges no podran infringir els drets de reproducció ni cap altre dret de tercers i en cap cas podran contenir material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.

El divendres 22 d’octubre s’anunciaran les fotografies guanyadores del 22è Concurs Fotogràfic de l’Albera al perfil institucional @ajlajonquera. Prèviament, un jurat qualificat escollirà les tres imatges guardonades. La primera classificada aconseguirà un premi de 180 euros, la segona guardonada, un premi de 120 euros i la tercera, un premi de 60 euros. Així mateix, les tres persones guanyadores s’emportaran dues inscripcions o entrades gratuïtes per a les activitats, tallers, cursos i espectacles de la programació cultural ‘La Jonquera Cultura 5 Estrelles’.

Consulta les bases del 22è Concurs Fotogràfic de l’Albera aquí.