Castanyes, pastissos i tambors per a celebrar la Castanyada!

El pròxim dissabte 30 d’octubre, de 16 a 20 hores, el municipi acollirà la popular celebració que comptarà amb una divertida proposta a càrrec de la companyia Fefe&Companyia

L’AMPA de l’Escola Josep Peñuelas del Rio, amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Jonquera i els Tambors de l’Albera, organitzarà una engrescadora tarda de tardor per a celebrar la Castanyada. El pròxim dissabte 30 d’octubre, a partir de les 16 hores i fins a les 20 hores aproximadament, els jonquerencs i les jonquerenques de totes les edats estan convidats a gaudir de la popular celebració catalana al carrer Major del municipi, davant de la Societat.

En aquest sentit, les famílies del centre educatiu jonquerenc muntaran una paradeta de venda de castanyes, coques, pastissos, aigües i refrescs. També, els Tambors de l’Albera oferiran una divertida tamborinada per a animar la trobada. Així mateix, fins a les 19 hores, la companyia Fefe&Companyia dinamitzarà diferents jocs de taula que faran passar una gran estona a petits i grans. «Animo als veïns i les veïnes a participar d’aquesta bonica celebració popular, la més especial de la tardor. La Castanyada és una molt bona oportunitat per a compartir, jugar, riure i omplir de vida els carrers de la nostra vila», afirma l’alcaldessa Sònia Martínez.