Els alumnes de l’escola Josep Peñuelas del Rio presenten a l’Ajuntament els projectes de reforma del Parc d’en Lloveres

El consistori destinarà enguany una partida pressupostària de 70.000€ a adequar i millorar el parc infantil més gran de la Jonquera a partir dels plans elaborats pels joves del centre.

Parc d’en Lloveres

La Sala de Plens de l’Ajuntament de la Jonquera acollirà dijous 25 de gener (11:30 h.) l’acte de presentació dels diferents projectes de reforma del Parc d’en Lloveres que els alumnes de l’escola Josep Peñuelas del Rio han dissenyat al llarg dels últims mesos.

Aquell dia, els estudiants del centre donaran a conèixer públicament al consistori els diversos plans de millora i arranjament d’aquest espai del municipi, el parc infantil més gran de la Jonquera, que han confeccionat a l’escola durant el 2017–dividits en diferents grups- a partir dels coneixements adquirits a classe en matèries com les matemàtiques i la geometria.

L’Ajuntament destinarà aquest 2018 una partida pressupostària de 70.000€ a reformar aquest parc infantil a partir dels projectes d’adequació presentats pels alumnes de l’escola Josep Peñuelas del Rio, donant compliment, així, a un dels compromisos adquirits pel govern municipal.

Aquesta actuació s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament de dur a terme, de forma gradual, una reforma integral dels diferents parcs infantils del municipi i de seguir empoderant el Consell d’Infants municipal. En aquest sentit, el consistori valora molt positivament i posa en valor la implicació demostrada per tots els membres d’aquest òrgan participatiu creat l’any 2006 que esdevé un espai de participació i debat dels joves en les polítiques del consistori, de fomenta de la reflexió i d’aprenentatge de les dinàmiques i funcionament de l’Ajuntament.