Els perfils de Can Laporta a les xarxes socials deixaran d’estar actius

Tota l’actualitat informativa, cultural, lúdica i esportiva del municipi es podrà consultar a través dels canals corporatius de l’Ajuntament de la Jonquera a Facebook i Twitter.

A partir del mes de gener, els perfils del Centre Cultural municipal Can Laporta a les xarxes socials Facebook i Twitter restaran inactius. Així, tota l’actualitat informativa, cultural, lúdica i esportiva del municipi es podrà consultar de forma àgil i exhaustiva tant al web de l’Ajuntament de la Jonquera com a través dels canals corporatius que el consistori té habilitats a les plataformes Facebook i Twitter.

El Centre Cultural de l’Albera “Can Laporta”, inaugurat l’any 2003, és el principal espai de trobada de les entitats del municipi i actualment acull l’Escola Municipal de Música, el Punt d’Informació Juvenil, el Punt Òmnia, el servei d’assessorament i recursos a les entitats, taller socials, l’Oficina de Gestió Cultural, l’Oficina del Casal de l’Avi, el Centre d’Informació i Interpretació del Paratge d’Interès Nacional de l’Albera, i l’Àrea de Serveis Socials.

 

 

Can Laporta