Els Reis d’Orient visitaran La Jonquera

El pròxim dimecres 5 de gener, de 17.30 a 19.30 hores, els nens i les nenes podran compartir una bonica estona amb Melcior, Gaspar i Baltasar a la sala de la Societat Unió Jonquerenca

L’Ajuntament de La Jonquera i Melcior, Gaspar i Baltasar ultimen els darrers detalls de la rebuda reial que el pròxim dimecres 5 de gener omplirà de màgia i il·lusió el municipi. De 17.30 a 19.30 hores, els Reis d’Orient saludaran els infants i les seves famílies a la sala de la Societat Unió Jonquerenca. Paral·lelament, els Tambors de l’Albera organitzaran una divertida tamborinada a les portes de la Societat Unió Jonquerenca per a celebrar l’arribada de Ses Majestats d’Orient.

A causa de la situació sanitària derivada de la Covid-19 i per tal d’evitar aglomeracions i complir amb les directrius de les autoritats sanitàries, es recomana visitar als Reis d’Orient de manera esglaonada. En aquest sentit, es proposen quatre franges horàries orientatives en funció del carrer on es resideix: la primera franja horària serà de 17.30 a 18 hores pensada per veïns i veïnes des de la Duana fins a l’Avinguda Pau Casals; la segona franja horària serà de 18 a 18.30 hores pensada per veïns i veïnes des de la Placeta de l’Illa fins a la Plaça de l’Olivera; la tercera franja horària serà de 18.30 a 19 hores pensada per veïns i veïnes des de l’Avinguda Miquel Martí i Pol fins a la Plaça Arias Comellas; i per últim, la quarta franja horària serà de 19 a 19.30 hores pensada per veïns i veïnes des de la Plaça Arias Comellas fins a l’Avinguda Sis d’Octubre.

Així mateix, es demana respectar escrupolosament les mesures de prevenció i seguretat establertes per les autoritats competents. En aquest sentit, la mascareta serà obligatòria en tot moment i caldrà mantenir una distància de seguretat entre les diferents bombolles de convivència. També hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic i es ventilarà la sala.

«Per segon cop, la difícil situació sanitària ens ha obligat a suspendre la cavalcada. L’augment de contagis de les últimes setmanes ens ha fet replantejar com havia de ser la visita dels Reis d’Orient a La Jonquera. Després d’estudiar-ho amb deteniment i valorar tots els possibles escenaris, hem tornat a apostar per una rebuda reial a la sala de la Societat Unió Jonquerenca, que comptarà amb totes les mesures de contenció de la Covid-19 per a garantir la seguretat i el benestar de petits i grans», afirma l’alcaldessa Sònia Martínez.

IMPORTANT: La programació pot variar en funció de l’evolució de la crisi sanitària.