La Jonquera celebrarà el Carnaval

El pròxim diumenge 27 de febrer, el municipi acollirà una cercavila de la mà de GRAFIC i un espectacle d’animació infantil a càrrec de Jordi Patxecu

L’Ajuntament de La Jonquera ha presentat la programació especial amb motiu del Carnaval. El pròxim diumenge 27 de febrer, el municipi s’omplirà de màscares i disfresses per a celebrar la festivitat. Les activitats començaran a les 12 hores amb una cercavila de la mà de GRAFIC. La proposta sortirà de la plaça de darrere de l’església i recorrerà alguns dels carrers del municipi. Tot seguit, a les 12.30 hores, s’oferirà un espectacle d’animació infantil a càrrec de Jordi Patxecu al carrer Major, davant de la Societat.

Malauradament, enguany, tampoc es podrà gaudir del tradicional dinar popular o del ball de disfresses. Tot i que les dades epidemiològiques han millorat i les restriccions per a fer front a la Covid-19 s’han alleugerit, el consistori jonquerenc ha decidit no programar aquestes dues activitats. «La incidència de la Covid-19 a La Jonquera encara és molt alta. Des de l’equip de govern, hem decidit organitzar un parell d’activitats a l’aire lliure amb motiu del Carnaval, perquè volem celebrar la festivitat al municipi, però amb seny i responsabilitat. Tant de bo aviat donem per tancada aquesta etapa tan fosca de la Covid-19 i puguem recuperar al cent per cent la cultura popular i les nostres tradicions», afirma la regidora Míriam Lanero.