Presó per a un delinqüent multi reincident després que l’Ajuntament es presentés com a acusació particular

El detingut està acusat de diversos robatoris a La Jonquera i la corporació municipal ha decidit presentar-se en el procediment penal per protegir els interessos dels veïns i veïnes. Continua així la lluita de l’Ajuntament contra les persones que cometen fets delictius al municipi i generen alarma social entre els veïns i veïnes.

El detingut està acusat de diversos robatoris a La Jonquera i la corporació municipal ha decidit presentar-se en el procediment penal per protegir els interessos dels veïns i veïnes. Continua així la lluita de l’equip de govern contra les persones que cometen fets delictius al municipi i generen alarma social entre els veïns i veïnes.

L’actuació conjunta entre Mossos d’Esquadra i la Policia Local ha permès la detenció i posteriorment posada a disposició judicial d’un dels tres delinqüents multi reincidents que actuen a La Jonquera. El detingut, O.A., està acusat de dos presumptes delictes de robatori en interior de domicili. Després de comparèixer davant del jutge, ha ingressat a la presó de Puig de les Basses de Figueres.

L’Ajuntament de la Jonquera ha actuat com a acusació particular en aquest procediment, mitjançant advocat i procurador. L’alcaldessa Sònia Martínez, que ha estat present a la seu dels jutjats de Figueres, ha manifestat en acabar la compareixença el “total compromís del govern municipal amb la lluita contra la impunitat amb la que diversos delinqüents actuen a La Jonquera” i ha reiterat que “la seguretat ciutadana i el benestar i tranquil·litat del conjunt dels veïns i veïnes és una prioritat absoluta de l’equip de govern del municipi”.

Continua així la lluita de la corporació municipal contra les persones que cometen fets delictius al municipi i generen alarma social entre els veïns i veïnes. La voluntat del govern de la corporació és, en aquest sentit, continuar presentant-se com a acusació particular en futurs procediments penals contra persones reincidents en la realització de presumptes activitats delictives.