‘Projecta’t’, un nou servei d’assessorament empresarial

Aquest nou recurs de la Diputació de Girona ofereix suport al teixit productiu de la demarcació. Per consultar tota la informació i els requisits per participar-hi, podeu visitar aquest portal web.

El servei d’assessorament empresarial ‘Projecta’t’ ja és una realitat després que el Ple de la Diputació de Girona ho aprovés en la sessió ordinària del mes d’abril. Amb aquesta iniciativa, l’ens provincial posa a l’abast de les entitats de la Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica (XSLPE) un servei d’assessorament empresarial adreçat al seu teixit productiu amb l’objectiu d’impulsar-ne el creixement.

Poden participar-hi les empreses i les persones treballadores autònomes que han estat atesos/eses per una entitat de la XSLPE i que volen executar una acció per fer créixer el seu negoci, però necessiten l’assessorament personalitzat d’un/a expert/a que els ajudi a orientar l’estratègia que cal seguir. Les persones participants podran rebre fins a 25 hores d’assessorament personalitzat en diversos àmbits empresarials.

Aquest nou servei neix de la transformació dels Premis Projecta’t, creats l’any 2019 amb l’objectiu d’impulsar la projecció d’empreses joves de les comarques gironines. En aquest sentit, se substitueix la convocatòria competitiva dirigida a PIMEs per un servei d’acompanyament que estarà obert tot l’any i que les entitats locals adherides a la XSLPE podran oferir al seu teixit productiu.

Així doncs, les empreses i persones autònomes que vulguin accedir al servei d’assessorament empresarial Projecta’t han de ser derivats per una entitat de la XSLPE i han de complir un conjunt de requisits. Per conèixer tots els detalls d’aquest servei, podeu consultar aquest web.