Tens un comerç o ets productor/a? Participa en la campanya ‘L’Empordà als Aparadors’!

Aquesta campanya es consolida en la seva 4a edició i ofereix enguany nous incentius a establiments i productors. Per participar-hi, cal enviar el document d’adhesió degudament omplert al correu ctomas@altemporda.cat abans del 24 de maig.

Un any més torna ‘L’Empordà als Aparadors’, una campanya organitzada conjuntament pels ajuntaments de Castelló d’Empúries, Figueres, La Jonquera, Llançà, L’Escala, Roses, Vilafant i Vilamalla, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, el Consorci Salines Bassegoda i l’Associació Empordà Turisme per a la promoció del producte i el comerç de la comarca. Aquesta iniciativa es desplegarà aquest any del 27 de setembre al 20 d’octubre.

En aquesta 4a edició els productors tindran l’oportunitat de mostrar i vendre els seus productes durant l’experiència que oferiran. A més, es premiarà l’aparador més votat a les xarxes socials, destacant així la creativitat i compromís amb la campanya.

D’altra banda, la difusió de la iniciativa començarà abans i intentarà arribar a més públic, ampliant així l’abast d’actuació i d’influència.

En els documents adjunts hi trobareu tota la informació sobre el funcionament de la campanya, el calendari i el formulari d’adhesió. Per participar-hi, cal enviar un mail a ctomas@altemporda.cat amb el formulari degudament omplert abans del 24 de maig.

Descarrega els documents adjunts:

 

Empordà als Aparadors