Comença la tercera edició de la campanya ‘L’Empordà als Aparadors’

Els caps de setmana d’octubre, la popular iniciativa per a donar visibilitat als establiments locals i a les empreses productores de la comarca celebrarà desenes d’activitats

El passat dissabte 1 d’octubre, es va donar el tret de sortida a la tercera edició de la campanya de dinamització comercial ‘L’Empordà als Aparadors’. Enguany, una quarantena d’establiments locals i una vintena d’empreses productores es tornen a unir per a oferir desenes d’activitats a La Jonquera, Figueres, Castelló d’Empúries, Roses, Llançà, L’Escala i Cadaqués. «Animo a veïns i visitants a donar suport al petit comerç i alhora descobrir els productes i els serveis de gran qualitat que amaga la nostra comarca», afirma la regidora de Promoció Econòmica, Lluïsa Macias.

Com a primera novetat, enguany, la campanya se centrarà a organitzar activitats presencials als establiments locals participants. Així doncs, els caps de setmana d’octubre, al llarg de tot el dia, un o dos municipis de la comarca acolliran tastos i mostres gastronòmiques de les empreses productores participants. Les activitats es faran en horaris esglaonats per tal que les persones interessades puguin gaudir de totes les propostes. En aquest sentit, les activitats van començar el passat dissabte 1 d’octubre a Llançà. Tot seguit, els dies 7 i 8 d’octubre, serà el torn de Figueres i Roses. A continuació, els dies 13, 14 i 15 d’octubre, l’acció es concentrarà a Figueres. Seguidament, els dies 21 i 22 d’octubre, arribarà el moment de Castelló d’Empúries i Cadaqués. Finalment, els dies 28 i 29 d’octubre, la campanya de dinamització comercial conclourà a L’Escala i La Jonquera.

La segona novetat serà que es portaran a terme dos sorteigs entre el públic. El primer sorteig, una experiència a l’Alt Empordà, es farà al perfil d’Instagram de la campanya (@emporda.aparadors). El segon sorteig, diversos xecs regal de productes i serveis, es farà presencialment als establiments. Les persones que vulguin participar-hi hauran de fer una compra a qualsevol dels negocis adherits a la campanya, emplenar correctament una butlleta i dipositar-la a les urnes que trobaran als establiments participants. La data límit per a fer-ho serà el pròxim dimarts 1 de novembre.

Tot seguit, es pot consultar la programació d’activitats del dissabte 29 d’octubre a La Jonquera:
– 10 h · Fotografia Falgués amb tast d’infusions d’Emporarom
– 11 h · Parafarmacia Major amb tast de Mel Ribera Gironell
– 12 h · Ferreteria Ribas amb mostra de l’oli verge extra de Trull Ylla
– 16 h · Arizona Modas amb mostra de les galetes La Barceloneta
– 17 h · Mosaic Floral – Magatzems Venus amb tast dels embotits Serraplà
– 18 h · Puerta de España amb mostra dels sucs MOOMA
– 19 h · Fruites Lloveras amb tast del Celler la Vinyeta
* Exposició a Artigas Boutique & Cafè de les infusions d’Emporarom durant tota la campanya.
* Exposició a Marga Estilista de Cervesa de Roses durant tota la campanya.

Per a més informació, es pot consultar la programació d’activitats completa aquí.