Es presenta la nova programació cultural de La Jonquera

Aquest trimestre, la vila acollirà noves activitats, tallers, cursos i espectacles com les propostes ‘Les bones intencions’ de la Cia. Sala Trono i ‘Parias’ de Javier Aranda

Aquesta setmana, l’Ajuntament de La Jonquera ha presentat la nova programació cultural ‘La Jonquera Cultura 5 Estrelles’, que s’allargarà fins a finals del mes de desembre. Entre les activitats, destaquen dues exposicions ‘La motxilla ucraïnesa’ i ‘Robert Capa: 18 de març de 1939, l’exèrcit oblidat del camp d’Argelers’ i dues campanyes ‘Reuneix les 5 Estrelles’ i ‘L’Empordà als Aparadors’.

Novament, la programació cultural jonquerenca conté propostes per a tots els gustos i edats i inclou nous concerts per a la gent gran, conferències, arts escèniques com ‘Les bones intencions’ de la Cia. Sala Trono i ‘Parias’ de Javier Aranda, sortides amb bicicleta elèctrica de muntanya, tallers de cuina i noves sessions de L’Hora del Conte. Enguany, de la mà de la iniciativa ‘La Jonquera Inesperada’, la programació posa el focus en les activitats a l’aire lliure com la participació en el festival de senderisme ‘Alt Empordà Sea Walking’ i la Canyon Pirinexus Challenge, visites guiades al Museu Memorial de l’Exili i als búnquers de La Jonquera i recorreguts pels espais medievals de l’Empordà com el Castell de Requesens. De la mateixa manera, al mes de novembre, amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències envers les Dones, s’organitzarà el 2n Open Anual de Defensa Personal per a Dones i, al mes de desembre, la Cursa de la Dona a càrrec del Centre Excursionista Jonquerenc. No obstant això, les festes nadalenques seran les grans protagonistes de l’últim tram de l’any 2022 amb diverses propostes com la tradicional encesa de llums de Nadal, l’obra ‘Els pastorets de Monturiol’ o els tallers ‘Corones de Nadal’ i ‘Decora el teu centre de Nadal’.

Com sempre, els jonquerencs i les jonquerenques podran formar part d’una gran varietat de cursos i tallers com percussió corporal, ioga, exercici terapèutic, pintura, punta de coixí, sardanes, tècniques de defensa personal per a dones, memòria i llengua catalana. També, s’organitzaran dues jornades per al comerç local i es dinamitzaran els serveis Club de Feina, Espai Nadó i Espai ‘Cracs’.

El passat dilluns 19 de setembre, es va obrir el termini d’inscripcions i la venda d’entrades anticipades per a gaudir de les noves activitats, tallers, cursos i espectacles. Per a més informació, es pot escriure a canlaporta@lajonquera.cat o trucar al telèfon 972 555 713.

Descobreix la nova programació cultural del cicle ‘La Jonquera Cultura 5 Estrelles’ aquí.