El Dia Regional de les Esquadres reconeix la tasca de la Policia Local de La Jonquera

Dos agents i el sotsinspector van rebre una felicitació pública individual pels operatius fets a la vila, i que han permès diverses detencions. 

Ahir, dijous 25 d’abril, dos agents i el sotsinspector en cap del cos de la Policia Local de La Jonquera van ser reconeguts i felicitats durant el Dia Regional de les Esquadres, la trobada anual del cos de Mossos d’Esquadra per a posar en valor les meritòries tant dels membres del cos com d’altres cossos policials, organitzacions, entitats i persones de la societat civil que sovint col·laboren amb els Mossos. 

Aquest reconeixement va arribar a través d’una felicitació pública individual, destacant els diferents operatius realitzats a La Jonquera que han conduït a la detenció de diverses persones. A l’acte, també van assistir el tinent d’alcalde i regidor de Seguretat, Rafael Medinilla, i l’alcaldessa, Míriam Lanero. 

Tal com destaca el Medinilla: “Aquest reconeixement destaca l’excel·lent treball i dedicació dels membres de la Policia Local de La Jonquera en la preservació de la seguretat i l’ordre públic a la nostra comunitat. Són un exemple per a tots”. L’equip de govern felicita els agents reconeguts pel premi i agraeix a tot el cos de la Policia Local el seu servei.