Inscripcions obertes per al primer Concurs de Ratafies, Licors i Pastissos Casolans!

El termini per poder participar s’allargarà del 29 d’abril al 14 de maig. La degustació dels productes tindrà lloc el 20 de maig durant la Festa de la Pentecosta, dins els actes de l’Aplec de Santa Llúcia, i es premiaran els millors de cada categoria. Consulta les bases de participació en aquest enllaç.

Tot preparat per al primer Concurs de Ratafies, Licors i Pastissos Casolans de La Jonquera, una iniciativa impulsada per l’Àrea Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament destinada a fomentar l’elaboració i reconeixement dels productes culinaris locals. Els/les concursants majors d’edat podran presentar un únic producte per categoria per tal de delectar les persones assistents a l’Aplec de Santa Llúcia amb la seva creativitat i passió culinària.

Cal fer la inscripció de tots els productes (ratafies, licors i pastissos) de manera presencial a l’Oficina Cultural de Can Laporta de la Jonquera, en horari d’atenció al públic (de 10:30 a 13:30 h i de 17 a 20 h), en el termini del 29 d’abril al 14 de maig de 2024.

El termini d’entrega de les ratafies i els licors coincideix amb el termini d’inscripció, mentre que el termini d’entrega dels pastissos serà un únic dia, el dilluns 20 de maig, al matí. Només s’acceptaran els productes que prèviament hagin emplenat la fitxa d’inscripció dins el termini d’inscripcions.

Durant la Festa de la Pentecosta, dia en què el jurat deliberarà per establir la ratafia, el licor i el pastís guanyadors, es farà una degustació popular per promoure la difusió d’aquests productes i la cohesió cultural i social d’aquesta festivitat. A més, la persona vencedora en cadascuna de les categories rebrà un lot de productes valorat en 50 euros a recollir en un establiment comercial de La Jonquera.

Per conèixer les especificacions d’entrega dels productes, com la que fa referència a les quantitats a aportar o els ingredients imprescindibles que han de dur, i llegir totes les condicions de participació, podeu consultar les bases de participació del primer Concurs de Ratafia, Licors i Pastissos Casolans de La Jonquera.