En marxa la 72a Festa de la Gent Gran de La Jonquera

El pròxim dissabte 4 de juny, els jonquerencs i les jonquerenques de més edat podran gaudir d’una ballada de sardanes, un dinar de germanor i un concert de tarda

L’Ajuntament de La Jonquera, amb el suport del Patronat Municipal de la Gent Gran de La Jonquera, ha presentat el programa oficial de la 72a Festa de la Gent Gran de La Jonquera. Així doncs, el pròxim dissabte 4 de juny, el municipi organitzarà un nou homenatge als avis i a les àvies del municipi. Enguany, la celebració serà pràcticament com les d’abans de la pandèmia, ja que la situació sanitària derivada de la Covid-19 ha millorat molt al llarg dels darrers mesos. «La gent gran jonquerenca és el motor de les nostres famílies i del nostre municipi. Aquesta estimada celebració és el nostre humil reconeixement a la seva tasca», afirma l’alcaldessa Sònia Martínez.

A les 12.30 hores, al Carrer Major davant de la Societat Unió Jonquerenca, hi haurà una ballada de sardanes amb la Cobla Vila de La Jonquera. Tot seguit, a les 14 hores, s’oferirà un dinar de germanor a la sala de la Societat Unió Jonquerenca. A continuació, l’Ajuntament de La Jonquera lliurarà un obsequi a totes les persones assistents com a mostra de reconeixement a la gent gran jonquerenca, a les seves trajectòries vitals, als seus coneixements i a la seva saviesa. Finalment, a les 16 hores, hi haurà un concert de tarda amb l’Orquestra Welcome a la sala de la Societat Unió Jonquerenca.

Per a participar en la 72a Festa de la Gent Gran, totes aquelles persones nascudes l’any 1962 o abans, que estiguin empadronades a La Jonquera, podran confirmar la seva assistència inscrivint-se al Centre Cultural de l’Albera Can Laporta des del dijous 19 de maig fins al divendres 27 de maig. L’horari de l’espai serà de 10.30 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores.

Consulta el programa oficial de la 72a Festa de la Gent Gran de La Jonquera aquí.