Sant Jordi portarà roses, llibres i moltes propostes més a La Jonquera

Els dies 22, 23 i 24 d’abril, el municipi s’omplirà d’activitats per a totes les edats i gustos amb motiu de la celebració popular catalana

L’Ajuntament de La Jonquera ha presentat la programació especial amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Les activitats començaran el pròxim divendres 22 d’abril, a les 17 hores, amb una sessió especial de l’Hora del Conte ‘El drac tot cor, un drac diferent’ a càrrec de Bel Contes a la Biblioteca Carles Bosch de la Trinxeria. Tot seguit, a les 17.30 hores, els Porxos de Can Laporta acolliran un taller familiar d’arranjament floral de la mà de la Sònia Pous de Mosaic Floral. L’aforament serà limitat i per a participar-hi, caldrà reservar plaça prèviament i abonar el preu de 5 euros.

L’endemà, dissabte 23 d’abril, durant tot el dia, els jonquerencs i les jonquerenques podran gaudir de les parades de llibres i roses que s’instal·laran al carrer Major, davant de la Societat. Així mateix, a les 12 hores, a la Biblioteca Carles Bosch de la Trinxeria, es farà la presentació del llibre ‘Carles Bosch de la Trinxeria. Antologia explicada’ a càrrec de Jordi Cabezas, Pep Vila i Joaquim Vilar. També, a les 13 hores, a l’equipament municipal, s’organitzarà l’activitat ‘Glops de 30è aniversari de la Biblioteca Carles Bosch de la Trinxeria’ de la mà de Somni d’Istiu i maridatge. De la mateixa manera, a les 17 hores, al carrer Major, davant de la Societat, hi haurà una audició de sardanes amb la Cobla Vila de La Jonquera.

Finalment, el diumenge 24 d’abril, a les 17 hores, la sala de la Societat ‘La Unió Jonquerenca’ acollirà una tarda de ball i berenar amb el grup musical Si Fa Sol. El cost de l’entrada serà de 5 euros.

«Tenim moltes ganes de celebrar la Diada de Sant Jordi a la vila i omplir-la un any més de roses i llibres. Jonquerencs i jonquerenques, sortiu al carrer i sumeu-vos a aquesta celebració popular catalana tan estimada», afirma l’alcaldessa Sònia Martínez.