Es presenta la nova proposta ‘Rumba a la Fresca’ a La Jonquera

Els pròxims dijous 9 i 16 de juny, a les 20.30 hores, el Parc d’en Lloveras s’omplirà de bona música, engrescadors ritmes i saboroses propostes gastronòmiques

Amb la voluntat d’omplir d’activitat cultural els carrers i les places del municipi, l’Ajuntament de La Jonquera posarà en marxa una nova proposta: els dijous de rumba a la fresca al Parc d’en Lloveras. Inicialment, s’han programat dues sessions de bona música, ball i diversió. La primera serà el dijous 9 de juny, a les 20.30 hores, de la mà del grup musical Buena Onda. Una setmana després, el dijous 16 de juny, a les 20.30 hores, serà el torn del músic Toni Cayena. L’activitat serà gratuïta i es complementarà amb una foodtruck que oferirà refrescants begudes i saboroses tapes i entrepans. Des del consistori jonquerenc, no es descarta organitzar-ne més sessions si l’activitat agrada.

«La idea va venir del Grup Jove de La Jonquera i des del primer moment, a l’equip de govern, ens va semblar fantàstica. En aquest sentit, volem agrair novament la proposta al jovent jonquerenc i engrescar-los a fer-nos arribar més idees i suggeriments per a dinamitzar culturalment el poble i recuperar la vida a l’aire lliure», explica la regidora Míriam Lanero.