La Jonquera acull un nou curs de català

La formació de nivell bàsic 1, que s’iniciarà el dijous 22 de setembre i finalitzarà el dijous 1 de desembre, es farà els dimarts i els dijous, de 17 a 19 hores, a Can Laporta

El pròxim dijous 22 de setembre, començarà un nou curs de llengua catalana de nivell bàsic 1. La formació, que s’allargarà fins al dijous 1 de desembre, s’impartirà els dimarts i els dijous, de 17 a 19 hores, a Can Laporta. Així doncs, la proposta formativa oferirà a l’alumnat eines, tècniques i consells per a entendre i utilitzar oralment i per escrit algunes de les expressions més usuals de la llengua catalana.

Les persones interessades podran fer la inscripció els dies 12 i 13 de setembre, torn preferent per a l’alumnat del darrer any, de manera telemàtica al web del Consorci per a la Normalització Lingüística. En aquest sentit, l’alumnat nou podrà apuntar-se els dies 14, 15 i 16 de setembre. Així mateix, l’alumnat nou haurà de realitzar una prova de nivell de català, que haurà de sol·licitar prèviament del 5 al 9 de setembre de manera telemàtica al web del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Les persones que tinguin dificultats per a portar a terme la inscripció de manera telemàtica podran apropar-se a Can Laporta, que es troba al carrer Major número 2, els dies 12 i 13 de setembre, de 17 a 20 hores, i fer-la de manera presencial. Per tal de resoldre dubtes, es pot escriure al correu electrònic altemporda@cpnl.cat o trucar al telèfon 972 50 66 63.