La Jonquera viurà un Sant Joan a ritme de tambors i música

Després de la rebuda de la Flama del Canigó i l’encesa de la foguera, l’Orquestra Mediterrània interpretarà refrescants cançons per a gaudir de la nit més curta de l’any

Un any més, el pròxim dijous 23 de juny, la Flama del Canigó arribarà a La Jonquera de la mà del Centre Excursionista Jonquerenc. A les 19 hores, es farà la rebuda a la Torre de Carmanxel. L’acte comptarà amb l’amenització dels Tambors de l’Albera. Tot seguit, la Flama del Canigó recorrerà alguns carrers i algunes places de la vila, com el carrer Carmanxel, el carrer Santa Llúcia, el carrer Alzines, el carrer Sant Miquel, el carrer Torre, el carrer Major, la Plaça de l’Ajuntament i la Plaça Nova. Així doncs, un cop a la Plaça Nova, s’encendrà el peveter i es faran els diferents parlaments de les autoritats.

A continuació, a les 22 hores, s’iniciarà l’encesa de la foguera amb els Diables i els Banyetes de l’Albera, acompanyats dels Tambors de l’Albera. El recorregut començarà a la Plaça de l’Ajuntament i continuarà pel carrer Major, la Plaça Arias Comellas, el carrer Arias Comellas i l’aparcament del Riu. A les 23 hores, la revetlla de Sant Joan seguirà a la Plaça Nova amb el concert de l’Orquestra Mediterrània, que interpretarà refrescants cançons per a gaudir de la nit més curta de l’any.

«La nit de Sant Joan és una de les nits més especials de l’any, una de les festes populars més arrelades del nostre imaginari col·lectiu i un símbol de germanor entre els territoris de parla catalana. En nom de l’equip de govern, us convido a tots i a totes a viure-la a la vila i compartir-la amb la família, les amistats i el veïnat», afirma l’alcaldessa Sònia Martínez.