La Jonquera s’adhereix a la campanya ‘Fem Salut’

L’Ajuntament de La Jonquera entregarà unes llibretes a l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut de La Jonquera amb la voluntat de sensibilitzar al voltant de la salut i la presa de decisions

L’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha posat en marxa recentment la tercera edició de la reeixida campanya ‘Fem Salut’. La iniciativa busca continuar promovent una millora dels hàbits saludables i dels comportaments de les persones joves de la comarca de l’Alt Empordà. En aquest marc, l’Ajuntament de La Jonquera ha adquirit unes llibretes que es distribuiran properament entre l’alumnat i el professorat de 3r d’ESO de l’Institut de La Jonquera. A través de les llibretes, es parlarà sobre la salut i la presa de decisions i es treballaran temes com els hàbits saludables, la gestió emocional, la imatge, l’autoestima, l’alimentació, la nutrició, l’esport, els primers auxilis, la sexualitat, les violències masclistes, els consums i les addicions a les pantalles. L’objectiu és aportar informació global sobre diverses problemàtiques i situacions vulnerables associades a l’adolescència, així com informació útil i els recursos necessaris per a afrontar-les des d’una perspectiva saludable i de responsabilitat.

«La promoció dels hàbits saludables a l’adolescència és clau per a formar generacions futures més conscients i responsables. Amb aquesta col·laboració, volem que el jovent jonquerenc tingui al seu abast la màxima informació possible perquè pugui prendre les millors decisions pel que fa a la seva salut», afirma la regidora de Joventut, Míriam Lanero.