La llar d’infants municipal presenta una nova edició del casalet d’estiu

De l’1 de juliol al 30 d’agost, el centre oferirà a les famílies jonquerenques una proposta educativa engrescadora per a infants de 16 setmanes a 3 anys

La llar d’infants municipal Terra de Vents anuncia una nova edició del seu casalet d’estiu. Aquest estiu, el centre educatiu farà jornada intensiva i obrirà de 8 a 15 hores, amb servei de menjador. En aquest sentit, les famílies amb infants de 16 setmanes a 3 anys podran presentar la sol·licitud de preinscripció de forma telemàtica del 8 al 19 de maig, ambdós dies inclosos. La direcció del centre recorda que les places són limitades i que s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció. També, recorda que els infants matriculats a la llar d’infants municipal durant el curs escolar tindran preferència.

A més de la sol·licitud de preinscripció, les famílies interessades hauran de presentar també el comprovant del pagament de la reserva de la plaça. En aquest sentit, caldrà abonar 50 euros, mitjançant ingrés bancari o transferència, com a dipòsit. Els nous alumnes també hauran d’adjuntar la següent documentació: el calendari de vacunacions actualitzat, el llibre de família o altres documents relatius a la filiació, una fotografia del DNI o de la targeta de residència de la persona sol·licitant i una fotografia de la targeta sanitària individual de l’infant. Tots els documents caldrà enviar-los al correu electrònic llardinfants@lajonquera.cat. Excepcionalment, es podrà presentar la sol·licitud de preinscripció de forma presencial del 15 al 19 de maig, ambdós dies inclosos, a la llar d’infants municipal Terra de Vents. Per a poder fer-ho, cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 972 554 704.

Descàrregues:

DÍPTIC CASALET ESTIU 2023

FULL INSCRIPCIÓ CASALET ESTIU 2023