La Policia Local de la Jonquera deté a dos joves per una baralla a la via pública

L’incident es va produir al carrer Major i els dos detinguts ja han estat traslladats a les dependències dels Mossos d’Esquadra a Figueres.

Ahir dimarts 27 de juny els agents de la Policia Local de la Jonquera van detenir a dos joves que van protagonitzar cap els volts de les vuit del vespre una baralla amb objectes perillosos -fregaments de vidre- davant de la farmàcia, al carrer Major.

La Policia Local, després de rebre l’avís, es va presentar ràpidament al lloc dels fets, ja que es trobava patrullant a pocs metres de l’incident, i es va iniciar la recerca dels dos presumptes implicats en aquesta disputa. Un d’ells va ser interceptat al carrer. I el segon implicat va ser detingut al CAP, on s’hi havia adreçat personalment per a tractar-se les seves ferides.

Un cop van ser atesos pels serveis mèdics, la Policia Local de la Jonquera va procedir a la seva detenció -amb el suport i la col·laboració del cos de Mossos d’Esquadra i del Cuerpo Nacional de Policia- per un presumpte delicte de lesions amb objectes perillosos; i van ser denunciats administrativament per desordres públics greus. Posteriorment, van ser traslladats a les dependències de Mossos d’Esquadra a Figueres.

El regidor de Seguretat, Rafael Medinilla, posa en valor la ràpida resposta i actuació de la Policia Local de la Jonquera, i agraeix als veïns i veïnes la seva col·laboració.