La Policia Local de la Jonquera deté un individu amb antecedents

Els fets van succeir ahir a la tarda quan els agents de la Policia Local van detenir un home d’origen francès que va donar positiu en cocaïna i heroïna

Ahir a la tarda, a les 17.20 h, la Policia Local de la Jonquera va detenir un individu d’origen francès al carrer Major. Els agents van aturar el seu vehicle després de detectar una actitud sospitosa mentre circulava per la via pública.

Un cop aturat, els agents van sotmetre l’individu a la prova del drogotest, la qual va donar resultat positiu en cocaïna i heroïna. A més, en revisar el perfil del detingut en el sistema informàtic policial, van trobar una ordre de detenció emesa per un jutjat fora de Catalunya. Aquest individu estava en cerca i captura per les autoritats i comptava amb antecedents relacionats amb delictes contra les persones i el patrimoni.

La col·laboració i professionalitat dels agents de la Policia Local de la Jonquera van permetre fer front amb eficàcia a aquesta situació. La detenció d’aquest individu francès, que es trobava en cerca i recerca, suposa una acció clau per garantir la seguretat i el benestar dels nostres ciutadans i visitants.

L’Ajuntament de la Jonquera reconeix la feina dedicada i compromesa dels nostres agents de policia en aquesta tasca tan important per a la comunitat. Continuarem treballant amb determinació per mantenir la seguretat i la tranquil·litat al nostre municipi”, diu Rafael Medinilla, regidor de Seguretat Ciutadana.