La Policia Local de La Jonquera localitza els autors de furts al Gran Jonquera

Els presumptes autors de dos furts a dues botigues del centre comercial Gran Jonquera eren reincidents i havien furtat quatre cops amb anterioritat a l’outlet jonquerenc

El passat dissabte 31 de desembre, la Policia Local de La Jonquera va identificar els presumptes autors de dos furts a dues botigues del centre comercial Gran Jonquera. Els dos homes eren reincidents i havien furtat quatre cops amb anterioritat a l’outlet jonquerenc. Així mateix, un d’ells, que conduïa un vehicle, va ser denunciat judicialment per manca de punts al permís de conduir. Immediatament, els agents de la Policia Local de La Jonquera van traslladar els fets al jutjat de guàrdia, qui va instruir diligències.

«Tanquem el 2022 amb una nova actuació de la Policia Local de La Jonquera. En aquest sentit, aprofito per a agrair públicament la feina incansable, la implicació i les ganes dels agents jonquerencs. A La Jonquera, tenim la sort de comptar amb un equip amb una gran vocació de servei públic», afirma el regidor de Seguretat Ciutadana, Rafael Medinilla.