La Policia Local i els Mossos decomissen 706 plantes de marihuana a La Jonquera

Va tenir lloc durant l’escorcoll de dos pisos, on també van trobar una instal·lació preparada pel cultiu i la recollida de marihuana amb capacitat per a prop de 3.000 plantes.

En una acció conjunta entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, divendres passat va tenir lloc un escorcoll en dos domicilis al carrer Nord de La Jonquera. Va resultar en el decomís de 706 plantes de marihuana i en la descoberta d’una instal·lació amb capacitat per a més de 2.000 plantes destinada al cultiu i la recollida.

L’entrada en els dos domicilis, que va tenir lloc a les 18 h, és el resultat d’una investigació minuciosa sobre activitats il·lícites que amenacen la salut pública. La Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local, va sol·licitar i obtenir l’autorització al Jutjat en funcions de guàrdia de Figueres per dur a terme l’entrada i l’escorcoll d’ambdós domicilis.

El primer pis va ser el lloc on es van trobar les 706 plantes de marihuana, mentre que en l’altre es va descobrir una instal·lació perfectament preparada per al cultiu i la recollida, amb capacitat per a prop de 3.000 plantes. Les investigacions continuen, i no es descarten detencions en les setmanes vinents. 

El primer tinent d’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Rafael Medinilla, explica: “Aquesta operació és un clar exemple del compromís de les nostres forces de seguretat contra les activitats que amenacen la salut pública. Estem totalment dedicats a garantir la seguretat i el benestar de la nostra comunitat”. Les autoritats insten a la col·laboració ciutadana i recorden la importància de denunciar qualsevol activitat sospitosa per mantenir La Jonquera com espai segur per a tothom.