La vila es prepara per a la quarta edició de l’Open Girona BTT

El pròxim diumenge 12 de març, l’Ajuntament de La Jonquera i el club esportiu Tramuntana X-Trem coordinaran una nova convocatòria de la popular prova esportiva al municipi.

Per quart any consecutiu, La Jonquera serà escenari d’una de les curses de bicicletes tot terreny més populars del territori català. De la mà del club esportiu Tramuntana X-Trem, l’Ajuntament de La Jonquera ultima els preparatius per a gaudir de la quarta edició de l’Open Girona BTT al municipi. La prova esportiva es viurà el pròxim diumenge 12 de març, a partir de les 10.30 hores. Prèviament, a les 9 hores, començaran les curses de la Kids Cup, una proposta per als més menuts. Després de dues edicions marcades per l’emergència sanitària derivada de la Covid-19, des de l’organització, es preveu una alta participació, especialment de la Catalunya Nord, ja que el recorregut de La Jonquera esdevé molt atractiu per a les escoles de ciclisme del territori català. «Des de l’Ajuntament, estem molt orgullosos d’acollir la quarta edició de l’Open Girona BTT. La promoció de l’activitat física i dels hàbits saludables forma part de la nostra agenda diària. Des d’aquí, animo a tothom a participar en aquesta festa esportiva, que transcorrerà per alguns dels indrets més bonics de la vila», afirma el regidor d’Esports, Jordi Picornell.

Com en les tres edicions anteriors, es tractarà d’un circuit permanent balisat, marcat amb panells grocs i negres, al voltant dels dòlmens que hi ha a la falda de l’Ermita de Santa Llúcia, amb sortida i arribada al carrer Carles Bosch de la Trinxeria. La prova esportiva comptarà amb tres recorreguts. Per als més petits, l’organització ha ideat Kids Cup, una prova amb dues modalitats. La primera modalitat serà d’un quilòmetre, sortirà a les 9 hores i serà per a Prebenjamins i Benjamins. La segona modalitat serà de tres quilòmetres, sortirà a les 9.30 hores i serà per a Principiants, Alevins i Infantils. Finalment, a les 10.30 hores, es donarà el tret de sortida oficial a la quarta edició de l’Open Girona BTT, que consistirà en un circuit de set quilòmetres. Des de l’organització, es recorda que aquesta cursa està limitada a corredors amb llicència de la Federació Catalana de Ciclisme.

Les persones interessades es poden inscriure al web oficial www.ciclisme.cat.

Podeu consultar els àlbums de fotografies d’anteriors edicions aquí: shorturl.at/mtCMY

 

Amb el suport de: