L’Ajuntament de La Jonquera obre la quarta convocatòria de subvencions per a l’arranjament de les façanes del municipi

Durant aquests darrers quatre anys, el consistori jonquerenc ha atorgat 400.000 euros per a la rehabilitació de les façanes del municipi i la millora de la imatge de la vila.

Després de la bona acollida de les tres primeres convocatòries de subvencions per a l’arranjament de les façanes del municipi, l’Ajuntament de La Jonquera obre una quarta línia d’ajuts. Aquest cop, el consistori jonquerenc posa el focus en els carrers Alzines, Santa Llúcia, Migdia, Llobregat, Arnau Mata i Avinguda Arriate. Com en les anteriors convocatòries, les persones propietàries, físiques o jurídiques, i les comunitats de persones propietàries legalment constituïdes poden beneficiar-se. «Obrim la quarta convocatòria de subvencions per a l’arranjament de les façanes del municipi i amb ella, arrodonim un projecte municipal clar, ferm i resolutiu per a millorar la imatge de la vila. En essència, aquests darrers quatre anys, hem atorgat un total de 400.000 euros per a continuar transformant casa nostra», afirma l’alcaldessa Sònia Martínez.

En aquesta quarta convocatòria, l’Ajuntament de La Jonquera hi destina una partida pressupostària de 50.000 euros. En aquest sentit, els veïns i les veïnes poden optar a un ajut de fins al 90% del cost de les obres, que en tot cas no pot superar els 10.000 euros. Així mateix, les bases estableixen que cada persona podrà tramitar una única sol·licitud per finca. En cas que es rebi més d’una sol·licitud d’una mateixa persona, únicament es considerarà la primera que consti inscrita al registre general de l’Ajuntament de La Jonquera. Les sol·licituds es podran presentar telemàticament a través del web municipal. Així mateix, es podran tramitar presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

Les sol·licituds es podran presentar telemàticament a través del web municipal fins el dia 10 de març (inclòs). Més informació aquí.