L’Ajuntament acosta al col·lectiu +60 les principals actuacions endegades des del consistori

El govern municipal valora molt positivament la trobada mantinguda amb el grup+60 de la Jonquera, que ha permès tractar qüestions com les obres públiques i la qualitat urbana, el teixit comercial, la seguretat ciutadana, el benestar social o la demografia del municipi.

Taller ‘Som periodistes: roda de premsa amb l’alcaldessa’

Dilluns 9 d’abril, el Casal de l’Avi de la Jonquera va acollir el taller ‘Som periodistes: roda de premsa amb l’alcaldessa’, en el marc del programa d’activitats gratuïtes per a majors de 60 anys. A l’activitat hi van participar una desena de persones que van poder traslladar a l’alcaldessa Sònia Martínez i a la regidora d’Educació, Joventut i Benestar Social, Míriam Lanero, preguntes, suggeriments i propostes de millora del municipi simulant un format de roda de premsa.

Amb aquesta original proposta, l’Ajuntament vol conèixer de primera mà les necessitats del col·lectiu +60, implicar la ciutadania en el dia a dia del consistori i fer partícip els veïns i veïnes de les actuacions que s’han endegat en diversos àmbits per garantir i millorar el benestar i la qualitat de vida dels jonquerencs i les jonquerenques.

Sònia Martínez, alcaldessa de la Jonquera, valora molt satisfactòriament l’experiència i avança que des de l’Ajuntament es treballa per repetir en un futur aquesta iniciativa, ja que els assistents van demanar fer aquesta sessió amb certa periodicitat. En aquest sentit, Martínez assegura que “aquest col·lectiu desenvolupa un rol vital en la construcció del municipi del present i del futur. Ells, millor que ningú, saben com respira el poble i coneixen quina és la realitat del municipi”.

Durant el taller es van tractar qüestions de diversa índole, com ara les obres públiques i la qualitat urbana; els negocis i el comerç; la seguretat ciutadana; el benestar social; i la demografia del municipi. Finalment, la sessió, va cloure amb un berenar conjunt.