L’Ajuntament de La Jonquera, ara també a Twitter

L’Ajuntament de La Jonquera es dota, per primera vegada, d’un compte oficial en aquesta xarxa social amb la finalitat de fer arribar als ciutadans informació local d’interès. Aquest canal corporatiu s’afegeix al ja existent a través de la plataforma Facebook.

Captura de pantalla del compte de Twitter de l'Ajuntament

L’aposta ferma de l’Ajuntament per la transparència, la informació, la comunicació 2.0 i l’apropament als veïns i veïnes de tota l’actualitat municipal s’ha traduït, aquest mes de desembre, en l’impuls d’un compte oficial a la xarxa social Twitter amb l’objectiu de facilitar el contacte i la comunicació amb la ciutadania.

Qualsevol usuari de Twitter que cerqui @AjlaJonquera es trobarà amb el compte oficial que l’Ajuntament ha habilitat en aquesta xarxa social. L’objectiu és aprofitar la gran implantació i popularitat de Twitter per obrir un nou canal de comunicació amb la ciutadania. A través d’aquest perfil es difondran continguts d’interès general com notícies, l’agenda cultural i esportiva local, informacions dels diferents serveis municipals, ofertes de feina o alertes d’incidències.

Sònia Martínez, alcaldessa de La Jonquera, explica que “aquest canal és imprescindible avui en dia per poder contactar amb la ciutadania amb agilitat i sense el formalisme tradicional de l’administració”. En aquest sentit l’alcaldessa també ha volgut destacar que “Twitter s’està convertint en la font d’informació principal d’un sector important de la població, i per això estem apostant per aquest tipus de canals digitals”.

Per tot plegat, Martínez destaca l’aposta de l’equip de govern per les xarxes socials i assegura que l’objectiu és “seguir creixent, poder-nos comunicar més i millor amb els veïns i veïnes de La Jonquera i interactuar obtenint i atenent tant les queixes com les propostes que ens arriben”.

El nou perfil oficial de l’Ajuntament a la xarxa social Twitter se suma al ja existent a la plataforma Facebook, www.facebook.com/ajuntamentdelajonquera/, que també ofereix als veïns i veïnes una aproximació a l’actualitat del municipi i un canal de comunicació directa amb l’administració.