L’Ajuntament de La Jonquera atorga 200.000 euros per a l’arranjament de les façanes del municipi

El consistori jonquerenc ha fet una forta inversió en la partida pressupostària de la tercera convocatòria de subvencions per a continuar transformant la imatge i els serveis de la vila

Aquesta setmana, l’Ajuntament de La Jonquera ha aprovat la resolució de la tercera convocatòria de subvencions per a la rehabilitació de les façanes del municipi que atorgarà un total de 200.000 euros entre una trentena de veïns i veïnes. En aquest sentit, els jonquerencs i les jonquerenques podran obtenir un ajut de fins al 83,27% del cost de les obres. «Celebrem l’acollida de la tercera convocatòria de subvencions per a la rehabilitació de les façanes de la vila. Conjuntament, avancem en el camí per a transformar la imatge i els serveis de casa nostra i fer-la més acollidora pels veïns i més atractiva pels visitants», afirma l’alcaldessa Sònia Martínez.

A finals del mes de març, l’Ajuntament de La Jonquera va posar en marxa la tercera convocatòria de subvencions per a la rehabilitació de les façanes del municipi, amb la voluntat de continuar millorant la imatge del poble i després de la bona acollida de les dues primeres convocatòries. Aquest cop, el consistori jonquerenc va fer una forta inversió en la partida pressupostària destinant un total de 200.000 euros i va ampliar l’àrea d’actuació. En concret, hi van poder optar les persones propietàries d’immobles situats als carrers Cantallops, de la Torre, del Rec, Rocaberti, Sant Miquel, Vell, Vidre, Roc de Miradones i Plaça Nova del municipi. Així mateix, hi van poder optar les persones propietàries d’immobles amb façanes que donessin al riu Llobregat situats al carrer Major, entre els números 57 i 135.