L’Ajuntament incorpora un jove en situació d’atur en el marc del Programa Garantia Juvenil

l consistori s’uneix un cop més a aquest projecte del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que aposta per oferir una formació i una primera experiència professional que permeti als joves obrir-se pas en el món laboral.

Dotar els joves d’eines i recursos que els ajudin a entrar al mercat laboral és des del primer dia una de les principals prioritats de l’equip de govern. És per això que, mitjançant una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) -circumscrita al Programa Garantia Juvenil– l’Ajuntament de la Jonquera va incorporar a finals del passat mes de novembre un jove en règim de pràctiques.

La persona contractada treballa, des del 30 de novembre, com a Dinamitzador a l’Àrea de Serveis a les Persones, especialment en el Punt Jove i en el Casal d’Avis. Tanmateix duu a terme altres tasques de suport a l’Àrea de Serveis a les Persones, com ara atenció al públic, tractament d’arxius, elaboració de documents i material divulgatius, o disseny i planificació d’accions i activitats. El contracte té una durada de sis mesos.

Amb aquesta contractació l’Ajuntament de la Jonquera segueix treballant i fent esforços per tal de contribuir, en la mesura de les seves possibilitats, a millorar les condicions d’accés dels joves al mercat laboral. En aquest sentit, Sònia Martínez, alcaldessa de La Jonquera, ha posat en valor la “necessària col·laboració amb la Generalitat de Catalunya en la promoció de projectes encaminats a la inserció laboral dels joves”.

El programa està cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb el cofinançament del 91.89%.

unnamed