Les entitats esportives rebran 42.000 euros en subvencions municipals

L’Ajuntament de La Jonquera ha resolt, a finals d’any, la convocatòria anual de subvencions destinades a promoure les activitats esportives al municipi, de la qual en són beneficiàries les entitats esportives locals.

En total, ha concedit sis ajuts, que ascendeixen a 42.000 euros per: la secció de Natació d’ACEJ La Jonquera, Club Tennis Taula Albera, Centre Excursionista Jonquerenc, Club Patí Jonquerenc, Patinatge Artístic La Jonquera, Unió Esportiva La Jonquera i Societat de Caçadors de La Jonquera.

Les entitats rebran una ajuda de fins al 90% de les despeses justificades, amb un màxim de 9.000 euros. En aquest sentit, la secció de Natació de l’ACEJ La Jonquera ha rebut un ajut de
9.000 euros, el Club Tennis Taula Albera ha rebut un ajut de 1.055 euros, el Centre Excursionista Jonquerenc de 7.450 euros, el Club Patí Jonquerenc de 9.000 euros, el Patinatge Artístic La Jonquera de 6.103 euros, la Societat de Caçadors de La Jonquera de 622 euros i la Unió Esportiva La Jonquera de 8.768.

El consistori jonquerenc ha subvencionat despeses com les fitxes i les llicències dels esportistes, monitors i entrenadors, la participació en competicions esportives i jocs escolars, la contractació d’assegurances per part dels clubs, l’adquisició de material esportiu, la realització d’escoles esportives i els desplaçaments col·lectius, entre altres.