Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran La Jonquera

El pròxim dijous 5 de gener, la cavalcada reial començarà a les 18 hores al Carrer Major i a continuació, es farà la rebuda reial a la sala de la Societat Unió Jonquerenca

La Jonquera viurà el dia més màgic, emotiu i especial de l’any. El pròxim dijous 5 de gener, Ses Majestats d’Orient visitaran la vila per a saludar els infants i omplir de regals, somriures, desitjos i alegries les llars del municipi. Enguany, Melcior, Gaspar i Baltasar vindran acompanyats de la tradicional comitiva reial. De la mateixa manera, comptaran amb la participació dels Tambors de l’Albera, que amenitzaran la bonica vetllada. Així doncs, a La Jonquera, la cavalcada reial començarà a les 18 hores al Carrer Major i a continuació, es farà la rebuda reial a la sala de la Societat Unió Jonquerenca.

«Petits i grans, esperem amb moltes ganes la visita de Ses Majestats d’Orient. Tant de bo, aquest 2023, Melcior, Gaspar i Baltasar tornin a deixar molts regals a les llars del municipi i omplin de goig i de felicitat els racons del poble», afirma l’alcaldessa Sònia Martínez.