Míriam Lanero Carrillo és elegida alcaldessa de La Jonquera

El Ple investeix a la cap de llista de Junts per La Jonquera com a alcaldessa pel mandat 2023-2027.

La Sala de Plens ha acollit aquest dissabte 17 de juny la constitució del nou consistori pel mandat 2023-2027. L’acte ha començat amb la formació de la mesa d’edat i, a continuació, els regidors i regidores han promès o promès per imperatiu legal complir fidelment les obligacions del càrrec de regidor/a de l’Ajuntament de La Jonquera.

Tot seguit i de forma nominal, els regidors i regidores han procedit a la votació que ha permès a la candidata de Junts per La Jonquera, Míriam Lanero Carrillo, ser escollida alcaldessa de La Jonquera pel mandat 2023-2027.

En aquest sentit, Míriam Lanero Carrillo ha rebut cinc vots a favor per la seva candidatura; mentre que la candidatura encapçalada per Anna Pérez Mesquida també ha obtingut cinc vots. Finalment, també s’ha comptabilitzat un vot en blanc. Així, Míriam Lanero Carrillo ha estat proclamada com a alcaldessa de La Jonquera com a candidata de la llista electoral més votada en les eleccions municipals del passat 28 de maig, tal com estableix la llei electoral.

Una vegada constituït el nou consistori, pròximament es formalitzarà el cartipàs municipal 2023-2027 amb l’assignació de les diferents regidories i tinences d’alcaldia.