Nou operatiu policial a La Jonquera: detenció d’una dona acusada de robatori

La persona detinguda portava una bossa de mà folrada de paper d’alumini per evitar l’activació de les alarmes antirobatori. 

Ahir, a les 15:45 h, la Policia Local de la Jonquera va activar un operatiu per detenir una dona de nacionalitat francesa acusada de furtar en dues botigues del municipi. La dona, que havia suscitat la sospita del personal de diverses botigues, va ser interceptada pels agents de la Policia Local mentre intentava abandonar el perímetre comercial. 

Després d’una inspecció detallada, es va descobrir que portava una bossa de mà folrada de paper d’alumini, una estratègia destinada a evitar l’activació de les alarmes antirobatori dels establiments. Un cop a la comissaria, els agents van procedir a l’escorcoll de les pertinences de la persona sospitosa, trobant productes furtats de les botigues assaltades com a proves dels fets.

“Aquesta acció subratlla el seu compromís de la policia amb la seguretat dels ciutadans i el comerç local, demostrant la seva habilitat per afrontar i prevenir activitats delictives”, destaca Rafael Medinilla, primer tinent d’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana. I afegeix: “animen els veïns i veïnes, així com els i les comerciants a mantenir-se alerta per garantir un entorn segur pels habitants de la Jonquera”