Detenció a la Jonquera per presumpta estafa i falsificació de bitllets 

L’individu va ser detingut després d’intentar efectuar una compra de 630 euros amb bitllets falsos a Gran Jonquera.

El passat 12 de novembre, la Policia Local de la Jonquera va dur a terme la detenció d’una persona de nacionalitat francesa sospitosa de cometre un delicte d’estafa i falsificació de bitllets. 

Els fets van ocórrer a les 14:53 a l’interior del centre comercial Gran Jonquera, quan aquest individu va intentar efectuar una compra per un import de 630 euros mitjançant deu bitllets de 50 euros, que posteriorment es van confirmar com a falsificats.

La detenció es va realitzar després que els serveis de seguretat de l’establiment alertessin immediatament les autoritats locals en descobrir la possible transacció il·lícita. La Policia Local va respondre ràpidament i va efectuar les comprovacions necessàries amb l’ús de raigs UV per verificar l’autenticitat dels bitllets. L’individu, al ser detingut, va ser traslladat al jutjat en funcions de guàrdia de Figueres. 

“Aquest incident destaca l’efectivitat de la col·laboració entre els serveis de seguretat del centre comercial Gran Jonquera i la policia local per garantir la seguretat a la localitat. A més, reforça el compromís de la policia amb la resposta immediata davant de possibles activitats delictives”, ha explicat el primer tinent d’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Rafael Medinilla