Participa en la campanya de suport al comerç local ‘Reuneix les 5 Estrelles’

La iniciativa, que començarà el divendres 9 de setembre i finalitzarà el dimarts 25 d’octubre, proposa a veïns, veïnes i persones visitants la recerca de cinc estrelles

Amb la voluntat de donar un nou impuls al comerç i a la restauració de la zona centre de la vila, l’Ajuntament de La Jonquera, amb la col·laboració de l’associació de comerciants Comerç Jonquera i amb el suport de la Diputació de Girona, posa en marxa una nova campanya de promoció econòmica.

Sota el títol ‘Reuneix les 5 Estrelles’, la nova iniciativa, que començarà el divendres 9 de setembre i finalitzarà el dimarts 25 d’octubre, proposa a veïns, veïnes i persones visitants la recerca de cinc estrelles vinculades als diferents sectors econòmics del municipi. Així doncs, les persones participants disposaran d’una butlleta on hauran de recollir un total de cinc participacions. En concret, obtindran una participació per cada compra en una d’aquestes categories (la compra es pot fer de qualsevol import): alimentació, comerç al detall (moda, ferreteria i altres), salut i estètica, restauració i comodí. En aquest sentit, pel que fa a la darrera estrella, es podrà repetir qualsevol de les quatre categories anteriors.

Així doncs, un cop aconseguides les cinc estrelles i completada la butlleta, caldrà apropar-se a Can Laporta on les persones participants rebran una bonica bossa de tela de la campanya i alhora entraran en el sorteig de nombrosos obsequis, com productes, xecs regal o entrades culturals.

Per a més informació, es poden consultar les bases del sorteig aquí.