Neix a La Jonquera l’Espai Nadó

El pròxim dijous 22 de setembre, a les 18 hores, tindrà lloc la primera xerrada informativa a la llar municipal Terra de Vents de La Jonquera

Enguany, el Centre d’Atenció Primària de La Jonquera, amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Jonquera, impulsa l’Espai Nadó de La Jonquera, un servei de suport i acompanyament a les famílies amb nadons en el seu primer any de vida i a les famílies en el tercer trimestre d’embaràs. L’objectiu d’aquest espai és oferir a totes aquestes famílies diferents tallers relacionats amb el benestar dels nadons i atendre les consultes i els dubtes relacionats. Les sessions inclouran temes com lactància, cures, primers auxilis, alimentació, estimulació, vincle, criança o massatges per lactants. Els tallers, a més, estaran dirigits per professionals d’infermeria i psicologia del Centre d’Atenció Primària de La Jonquera.

L’estrena de l’Espai Nadó de La Jonquera serà el pròxim dijous 22 de setembre, a les 18 hores, a la llar municipal Terra de Vents. La sessió anirà a càrrec de la infermera de Pediatria i la referent de Benestar Emocional Comunitari del Centre d’Atenció Primària de La Jonquera. Per a assistir-hi, caldrà inscriure’s prèviament al Centre d’Atenció Primària de La Jonquera o a la llar municipal Terra de Vents. Les properes trobades tindran lloc el 29 de setembre, el 27 d’octubre, el 24 de novembre i el 15 de desembre.