Un primer trimestre del 2024 farcit de propostes i activitats a La Jonquera!

Ja està obert el termini d’inscripcions i la venda d’entrades anticipades per gaudir de les noves activitats, tallers i espectacles. Consulta el llibret informatiu.

La Jonquera ha iniciat el 2024 amb un ampli ventall de propostes socioculturals pensades per a tots els gustos i edats. Novament, l’Ajuntament ha editat un llibret informatiu en què els veïns i les veïnes poden consultar totes les activitats previstes fins a finals del mes de març. Es recorda a la ciutadania que tant les inscripcions com els pagaments es poden realitzar a través de la plataforma lajonquera.koobin.cat. També es pot fer la gestió presencialment a Can Laporta en el seu horari habitual i duent a terme el pagament en efectiu.

Mentre els cursos anuals avancen a bon ritme i l’alumnat afronta nous reptes i aprenentatges, per a aquest primer trimestre de l’any s’han programat nous tallers engrescadors, com el d’elaboració de productes de cosmètica natural i el de fer brunyols.

En clau teatral, l’espectacle ‘Moonlight Serenade’, de la Cia. Divinas, tindrà lloc el divendres 1 de març i ens acosta a la Sala Societat Unió Jonquerenca un cabaret existencialista, únic i reivindicatiu. El mateix espai acollirà el dissabte 23 de març l’obra ‘M’espien’, de Víctor Alexandre, a càrrec del Grup de Teatre Cassanenc

Durant aquests mesos també estan previstes noves sessions de L’Hora del Conte, com una d’especial centrada en el Dia de la Dona, i nous balls i concerts per a la gent gran. En aquest sentit, el Casal de l’Avi de La Jonquera organitza el primer festival de balls en línia el divendres 15 de març. D’altra banda, el Museu Memorial de l’Exili també proposa exposicions i visites guiades molt interessants. Per a més informació i més detalls, podeu consultar el web www.museuexili.cat.

El jovent disposa del seu espai amb dues propostes estimulants: en primer lloc, un taller per crear un gran mural en una paret de La Jonquera amb motiu del 8 de març; ja durant la segona quinzena del mes de març, les sessions d’entrenament físic i boxa permetran als i a les joves tonificar el seu cos i els aportarà grans beneficis en la seva salut.

L’esport, més enllà d’aquesta darrera activitat, també hi serà present durant l’Open Girona BTT,  una prova esportiva de referència que es consolida en l’entorn natural del municipi i que enguany introdueix la modalitat de gravel. Paral·lelament, durant la celebració d’aquest esdeveniment, s’oferiran activitats com tastos i maridatges per fer un cap de setmana ben complet.