Viu la màgia de la revetlla de Sant Joan a La Jonquera!

Diumenge 23 de juny arribarà la Flama del Canigó i es proposaran diferents propostes lúdiques i culturals per gaudir d’una jornada inoblidable.

Tot preparat a La Jonquera per celebrar la revetlla de Sant Joan en un dia farcit d’activitats per a tots els públics i edats i que també compten amb la participació del teixit associatiu del municipi.

Per començar, a les 10 hores, l’obra ‘Paisatges de La Jonquera’, a càrrec de les alumnes del taller de teatre de Can Laporta, serà representada als Porxos de Can Laporta. També al matí, el carrer Major acollirà una exposició de cotxes i motos clàssiques d’11 a 13 hores.

Ja a la tarda, l’exhibició de taekwondo, a càrrec de l’Associació Esportiva de Taekwondo La Jonquera, tindrà lloc a les 18 hores a la plaça de l’Ajuntament.  A continuació, l’arribada del Centre Excursionista Jonquerenc amb la Flama del Canigó a la plaça Nova i encesa del peveter serà a les 19 hores.

L’activitat continuarà a la nit, a partir de les 22 hores, amb el correfoc amb els Banyetes de l’Albera acompanyats pels Tambors de l’Albera. Tot seguit, tindrà lloc l’encesa de la foguera a l’aparcament del riu.

Per acabar, la revetlla de Sant Joan continuarà amb l’Orquestra Mediterrànea a la plaça Nova a partir de les 23 hores. I, finalment, la sessió de DJ Insausti agafarà el relleu al mateix espai a partir de la una de la matinada.

L’Ajuntament anima els veïns, veïnes i visitants a gaudir de la celebració d’una de les nits més màgiques de l’any i recomana també a tota la població seguir les mesures de prevenció per la Nit de Sant Joan.