Crida a restringir l’ús d’aigua potable per assegurar la sostenibilitat dels recursos hídrics del municipi

L’Ajuntament demana la col·laboració de tots els ciutadans per reduir el consum d’aigua i complir amb les mesures decretades.

L’Ajuntament de La Jonquera recorda a la ciutadania la importància de restringir l’ús d’aigua potable i de complir amb les mesures decretades per tal de garantir la sostenibilitat dels recursos hídrics del municipi. En aquest sentit, lAjuntament insisteix en la necessitat de reduir el consum d’aigua potable en les tasques diàries, com ara el rentat de vehicles o l’ús innecessari de la regadora en jardins i terrasses.

A més a més, des de l’Ajuntament sinforma que actualment s’està consumint una mitjana de 292 litres per habitant i dia, mentre que la dotació d’aigua per habitant està restringida, a través de lAgencia Catalana de lAigua (ACA), a 230 litres per habitant i dia. Això significa que encara queda molta feina per fer per tal de reduir el consum d’aigua i garantir la sostenibilitat dels recursos hídrics del municipi. Demanem la col·laboració de tots els ciutadans per tal de complir amb les mesures decretades, amb l’objectiu de preservar el medi ambient i garantir el futur dels recursos hídrics de La Jonquera, diu Jordi Picornell, regidor de Medi Ambient.