Gràcies a la ràpida actuació de la Policia Local de la Jonquera es deté el presumpte autor d’un incendi i robatori amb força

Els fets van succeir aquest dilluns a la tarda en un immoble del carrer Nord.

Alertats per un incendi en un immoble de dues plantes del carrer Nord, aquest dilluns una patrulla de la Policia Local de la Jonquera es va desplaçar al lloc dels fets. Allà van poder detenir una persona que sortia de la zona de l’incident, a les 17.15 hores de la tarda, i van poder comprovar que comptava amb un requeriment pendent d’ordre de detenció i que constava dins el Banc de Dades de Senyalaments Nacionals (BDSN). Gràcies a aquesta ràpida actuació els Mossos d’Esquadra van poder arribar a la conclusió que aquesta persona havia sigut el presumpte autor de l’incendi i se li ha imputat un delicte de robatori amb força i incendi.

Abans d’aquests fets s’havia produït una baralla entre diverses persones a prop del lloc dels fets. Agents de la Policia Nacional es van trobar un enfrontament entre dos grups de gent i immediatament va activar els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil. Arran d’aquesta conflicte es van detenir cinc nois d’entre 22 i 32 anys com a presumptes autors de delictes de lesions. Posteriorment, va ser quan gràcies a l’actuació de la Policia Local els Mossos van detenir aquest sisè home acusat d’haver calat foc a l’immoble del carrer Nord, i s’està investigant si aquest succés està relacionat amb la baralla.

“La ràpida actuació de la Policia Local va permetre detenir el presumpte autor d’un incendi i robatori amb força”, afirma el regidor de Seguretat Ciutadana, Rafael Medinilla. A més, va destacar que la col·laboració entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra va ser clau per esbrinar la veritat dels fets i prendre les mesures necessàries. “Aquesta acció demostra la professionalitat i la capacitat dels agents de seguretat de la Jonquera per respondre a situacions d’emergència i garantir la seguretat de la ciutadania”, va concloure.