El programa “Dona Futur a l’Alt Empordà” arriba a la Jonquera

El municipi oferirà un punt d’orientació i suport tècnic, en el marc d’aquest projecte

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de La Jonquera cedeix un espai municipal per tal de poder dur-hi a terme les sessions del programa “Dona Futur a l’Alt Empordà”, impulsat des del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Amb l’objectiu de millorar les oportunitats laborals per a les dones en els municipis de la comarca amb menys de 5.000 habitants, aquesta iniciativa, que s’allargarà fins al 31 de maig de 2024, ofereix assessorament personalitzat en formació i recerca de feina, a través de tres itineraris: economia verda, digital o transversal.

Gràcies a aquest recurs, les dones de La Jonquera que busquin millorar les seves perspectives d’ocupació i desenvolupament professional podran rebre orientació personalitzada.

Aquesta iniciativa exemplifica l’aposta del Consell Comarcal per promoure la igualtat d’oportunitats i millorar l’ocupabilitat de les dones a la comarca de l’Alt Empordà. Amb l’orientació adequada i la formació específica, el programa ajudarà les dones a aconseguir un futur més prometedor i contribuirà al creixement i el desenvolupament de la comunitat local.