La Jonquera amplia el cos de Mossos d’Esquadra gràcies a la reunió mantinguda entre l’Ajuntament i el Departament d’Interior de la Generalitat

La plantilla s’ampliarà amb 10 agents més, després de les demandes que l’Ajuntament va traslladar als Serveis Territorials d’Interior en una reunió el 13 de juliol.

El cos de Mossos d’Esquadra de La Jonquera veurà incrementada la seva dotació d’efectius després de la reunió del passat 13 de juliol entre l’alcaldessa, Míriam Lanero, i el director dels Serveis Territorials d’Interior a Girona, Joan Mayoral. En una resposta clara i efectiva a la preocupació manifestada pel consistori arran dels incidents viscuts a principis d’estiu, s’ha produït una important ampliació de plantilla amb la incorporació de 10 nous agents.

En el marc d’aquesta reunió entre l’Ajuntament i els Serveis Territorials, es van abordar les qüestions relatives als recents episodis de violència que van afectar la localitat. Conscients de la seva responsabilitat en la gestió de la seguretat ciutadana i l’ordre públic, l’Ajuntament va transmetre a la Generalitat de Catalunya la seva inquietud i la necessitat d’implementar mesures concretes per prevenir i aturar aquest tipus d’incidents.

Ara, els resultats d’aquesta col·laboració i de la insistència de l’Ajuntament són evidents: 10 nous agents destinats a La Jonquera. Aquests formen part d’un total de 78 nous efectius que s’han unit a la Regió Policial de Girona de Mossos d’Esquadra, una decisió que respon a les necessitats específiques d’incrementar els recursos humans en aquesta àrea.

Míriam Lanero, alcaldessa de La Jonquera, ha volgut traslladar “l’agraïment de l’Ajuntament a la Generalitat per la ràpida resposta a les nostres demandes”, tot destacant que “els nous efectius ens permetran seguir reforçant la seguretat ciutadana a La Jonquera, qüestió cabdal i absolutament prioritària per al govern municipal”.