El sotsinspector de la Jonquera rep un reconeixement a Llançà en el marc de la Diada de la Policia Local

Alonso Caballero ha estat guardonat per la seva col·laboració en un servei de seguretat ciutadana amb la prefectura de Llançà

Alonso Caballero, sotsinspector de la Policia Local de la Jonquera, ha estat reconegut amb un diploma per la seva col·laboració amb la prefectura de Llançà en un servei de seguretat ciutadana. L’entrega d’aquest reconeixement es va realitzar en el marc de la Diada de la Policia Local de Llançà, aquest dimecres 19 d’abril, a les 12 hores. L’alcaldessa de Llançà, Núria Escarpanter, va fer l’entrega en mà d’aquest reconeixement a Caballero, en el marc de la jornada commemorativa.

“Estem molt contents que els nostres agents siguin reconeguts per la seva feina en servei de la ciutadania. Aquesta col·laboració entre prefectures és fonamental per aconseguir una millor coordinació i eficiència en els serveis de seguretat i estem molt agraïts amb la prefectura de Llançà per aquest reconeixement a un dels nostres agents”, ha declarat Rafael Medinilla, regidor de seguretat ciutadana.