En marxa la convocatòria anual de subvencions per a la compra de llibres i ordinadors

Fins al pròxim dilluns 17 d’octubre, les famílies jonquerenques podran presentar les seves sol·licituds telemàticament a través del web municipal

Amb la voluntat de continuar donant suport a les famílies jonquerenques i promovent un accés equitatiu a l’educació, l’Ajuntament de La Jonquera impulsa una nova convocatòria d’ajuts per a l’adquisició de llibres de text, de lectura i quadernets per al curs 2022-2023, així com per a la compra d’ordinadors portàtils per part de l’alumnat de 1r d’ESO de l’Institut de La Jonquera. Novament, les famílies jonquerenques amb infants que cursin estudis de caràcter obligatori, tant de primària com de secundària, podran optar a la convocatòria anual de subvencions municipals.

Les sol·licituds s’hauran de presentar a través de la seu electrònica del web municipal (dins del tràmit ‘instància genèrica’ i adjuntant tota la documentació requerida, com les factures dels llibres o altres materials escolars adquirits). De la mateixa manera, es podran tramitar presencialment a les oficines municipals de l’Ajuntament. El termini finalitzarà el pròxim dilluns 17 d’octubre, dia inclòs.

«Un any més, des de l’equip de govern jonquerenc, posem en marxa la convocatòria anual de subvencions per a la compra de llibres i ordinadors portàtils perquè volem que els infants del municipi comptin amb les mateixes eines i els mateixos recursos per a treure el màxim profit al nou curs escolar 2022-2023», afirma la regidora d’Ensenyament, Míriam Lanero.