Nous tallers d’estratègies de comerç electrònic i ús d’intel·ligència artificial per a PIMEs

Les sessions gratuïtes tindran lloc els dies 13 i 27 de maig, en horari de 14 a 16 h, als porxos de Can Laporta. És imprescindible inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç.

La Cambra de Comerç de Girona, en col·laboració amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, presenta una nova oportunitat formativa per a PIMEs i persones autònomes de La Jonquera. Dos tallers pràctics i gratuïts, de dues hores cada un d’ells, que tenen com a objectiu continuar potenciant el teixit empresarial local i proporcionar estratègies innovadores per a la internacionalització i l’aplicació d’eines d’intel·ligència artificial (IA) en els negocis.

El primer taller, programat per al dilluns 13 de maig de 14 a 16 h als Porxos de Can Laporta, se centrarà en les “Estratègies de comerç electrònic per a la internacionalització de PIMEs”. Mitjançant una aproximació pràctica, les persones participants podran descobrir i explorar tècniques i bones pràctiques per aconseguir l’expansió internacional de les seves empreses, adaptant-se a un entorn digital que està en constant evolució. Per a més informació i formalitzar les inscripcions, les persones interessades poden accedir a aquest espai web.

El segon taller, que tindrà lloc el dilluns 27 de maig de 14 a 16 h també als Porxos de Can Laporta, s’enfocarà en les “Eines d’IA aplicades a les PIMEs”. Durant aquesta sessió pràctica, les persones inscrites indagaran sobre aplicacions concretes d’intel·ligència artificial en les petites i mitjanes empreses, identificant els seus avantatges i beneficis. Amb la IA emergint com una eina transformadora en el món empresarial, aquest taller oferirà una oportunitat única per comprendre com integrar aquesta tecnologia en els processos comercials i de presa de decisions. Per a més detalls i dur a terme la inscripció, es pot visitar aquest enllaç.

L’Ajuntament anima les PIMEs i persones autònomes de La Jonquera a participar activament en aquestes sessions formatives per tal d’aprendre i millorar les estratègies empresarials en un entorn cada vegada més competitiu i globalitzat.